9. Deer – Căprioară

16,0025,00

Ne ajută să ne ascuțim simțurile, cum ar fi vederea, auzul și atingerea. Dezvoltăm sensibilitatea.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

(Careolus capreolus)

Există 45 de specii de căprioară în întreaga lume. Aceasta crește până la 1 până la 1,3 metri lungime și cântărește între 20 și 30 kg. Trăiește în Europa și Turcia în pădurile de foioase și conifere, precum și în zonele înierbate deschise. Căprioara are o oglindă nazală neagră și diverse pete albe pe bărbie și gât. Oglinda albă din spate, care se montează în caz de pericol, este în formă de rinichi la bărbat și în formă de inimă la femeie. Blana de vară este netedă și roșu-maro deschis, blana de iarnă este mai groasă și gri. Puii lor au pete pe blană pentru camuflare. Masculii au coarne mici. În timpul sezonului de rut din toamnă, masculii luptă pentru dominația asupra teritoriului și femelelor. Apoi coarnele sunt aruncate și cresc înapoi în fiecare an.
Căprioarele trăiesc împreună în grupuri mici, care de obicei sunt formate dintr-o singură familie. Doi până la patru căprioare se nasc în mai. Au un camuflaj bun și sunt inodore. Căprioarele sunt active în orice moment, dar de preferință în zori și amurg. Ei pot scoate zgomote de lătrat și scânci în timpul sezonului de împerechere. Căprioarele sunt ierbivore și se hrănesc cu ierburi, muguri și crenguțe. Căprioarele se apără mai întâi fugind, dar își pot folosi copitele și împotriva numeroșilor lor dușmani. Dușmanii lor naturali sunt lupul, vulpea, vulturul, râul și ursul. În Europa sunt vânați sistematic, dar ar fi mult mai bine ca natura să-și reintroducă dușmanii naturali precum lupii sau râsul.

Căprioarăul în mitologie:

Căprioarele și cerbii au revărsat în mitologia celor mai variate popoare. Chiar și sculpturile în rocă din paleolitic ale strămoșilor noștri arată adesea reprezentările lor. În mitologia celtică, Cernunnos reprezintă întruchiparea zeului cerb .Cerbul și căprioara au fost consacrați zeiței Artemis de către grecii antici. Agamemnon a ucis o astfel de căprioară în Aulis, după care Artemis a trimis un calm și a cerut ca ispășire pe sora mai mare a lui Agamemnon, Ifigenia. În Biblia creștină există versetul Psalm 42.2 ca o reprezentare a sufletului în căutarea mântuirii: „Precum căprioara este însetată după apă dulce, așa însetează sufletul meu, Doamne, după Tine.” Multe legende ale sfinților povestesc despre întâlniri cu căprioare sau cerbi cu un singur Crucifix în coarne (Eustachius, Hubertus von Lüttich).În religia japoneza Shinto ei sunt considerați mesageri divine, unde B. să fie ținută la Altarul Kasuga. Căprioarele și cerbii joacă, de asemenea, un rol important în mitologia indiană și sunt asociate cu calități precum blândețea și recunoștința.

Interpretarea viselor:

vrea să ne arate unde să fim atenți, vigilenți și de pază. Ne arată o imagine interioară a vulnerabilității noastre; dar se poate referi și la încredere.
Rehessenz oferă smerenie și smerenie. Ajută să renunți și să dezvolți încrederea.
Fizic: Căprioara ne ajută să ne ascuțim simțurile, cum ar fi vederea, auzul și atingerea. Dezvoltăm sensibilitatea. Percepția noastră atât asupra lumii interioare, cât și asupra lumii exterioare se îmbunătățește. Dezvoltăm mai multă sensibilitate și energiile corpului nostru încep să curgă din nou mai bine, ceea ce ne stimulează, de asemenea, puterile de auto-vindecare și permite rănilor să se vindece mai bine.

Din punct de vedere emoțional:

Rehessenz ne oferă un sentiment mai bun al percepției inimii noastre. Calitățile inimii precum smerenia, smerenia și speranța sunt susținute de ea. Învățăm să renunțăm la rolul interior de victimă și să ne deschidem din nou la viață. Învățăm să putem câștiga din nou încredere și ne oferă amintirea și vindecarea părților din sufletul copilului nostru interior despre care se credea că s-au pierdut. Dar ne avertizează și asupra pericolului și ne deschide ochii spre energia subtilă, percepția senzorială subtilă.

Spiritual:

Rehessenz ne ajută, ca schimbători de formă, să avem încredere în ghidarea și vindecarea conexiunii noastre sufletești. În acest fel ne ajută să ne readucem la informația pură a sufletului nostru, să o ascultăm, să o înțelegem și să experimentăm o reînnoire în încrederea noastră în Dumnezeu.

 

Mărime

,

Coș
Înapoi
Email
Messenger
WhatsApp